2013-02-03 16:01:18• hírek • Szatmar.ro

Szilágyi maradt az MLE elnöke

További négy évre Szilágyi István marad a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület elnöke - döntött szombaton a szervezet közgyűlése. Az egyesületi tagok szavazata alapján Pataki Zoltán és Cornel Ziman is folytathatja alelnöki tevékenységét.

Szilágyi újabb négy éves megbízatása senki számára sem okozott meglepetést, hisz az egyesületet és a Szatmári megyei futballt 14 éves irányító szakembernek egyetlen ellenjelöltje sem volt.

Annál nagyobb volt viszont a küzdelem azért, hogy ki képviselje a IV. és az V. osztályt valamint újdonságként az utánpótlást a MLE végrehajtó bizottságában. Nyilvános szavazás után aztán eldőlt, hogy a IV. osztályt a pusztadaróci Vincze Sándor, az V. osztályt a meggyesgombási Zah Vasile, az utánpótlást pedig Iuga Grigore (Szatmárnémeti Atletic) reprezentálja majd.

Székfoglalójában Szilágyi a legfontosabb prioritásként az utánpótlás fejlesztését jelölte meg, valamint, hogy a legügyesebbek eljuthassanak az Olimpia felnőttcsapatához, amely ugródeszka lehet számukra. A fegyelmi-és versenybizottságért felelős Pataki nagyobb fegyelemre intette a csapatokat: ne szerepeltessenek arra jogosulatlan játékosokat és legyenek toleránsabbak a játékvezetőkkel. Ez utóbbit emelte ki Ziman is, mondván: a bírók is emberek, ők is tévedhetnek..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: